Tehnologija > Hardver

Najbolja marka laptopa?

(1/1)

Vladimir RUS:
Dakle, kao što sam naziv teme kaže...

gokart:
Teško je reći koji je najbolji. Najbolji je onaj koji se ne kvari, a i ako se pokvari ima brz servis i dobru garanciju. Trenutno koristim HP, al mislim da je Dell (latitude serija) najbolji. Imaju najbolji omjer robusnosti, dopadljivosti i preformansi laptopa.

adnannn:

--- Citat: gokart - Veljača 27, 2017, 12:53:15 prijepodne ---Teško je reći koji je najbolji. Najbolji je onaj koji se ne kvari, a i ako se pokvari ima brz servis i dobru garanciju. Trenutno koristim HP, al mislim da je Dell (latitude serija) najbolji. Imaju najbolji omjer robusnosti, dopadljivosti i preformansi laptopa.

--- Kraj citata ---

tacno, bitno je samo da ima dobre karakteristike, i da je po mogucnosti SSD disk.

stila:
Ovako to izgleda kad kupiš novi novcati Porsche, a u njemu pokvarena ručna kočnica podignuta cijelo vrijeme... Hardwerski kvar neotklonjiv, sve do jednog krasnog dana u nekoj budućnosti kad eventualno, i samo eventualno, budu proizveli novi al nešto drugačiji model spomenute navodne rakete:

16 March 2019: New ‘Spoiler’ Vulnerability In All Intel Core Processors Exposed,
...another vulnerability affecting all Intel-based computers including Apple’s Mac has been discovered... the researchers claim there might not be an effective software solution available at least anytime soon -- and any mitigation would likely come at a performance cost, as we've seen with Spectre and Meltdown over the past year...

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju