January 21, 2021, 10:18:31 AM

News:

Dobrodošli!


Donald Trump i njegova politika

Started by latinodancer, November 17, 2017, 09:53:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

latinodancer

Katkad je Trumpa jako smiješno slušati i gledati u davanju njegovih izjava, čitati njegove Twitere, ali je u jednom uspio, a to je da postane predsjednikom SAD-a što i je bila njegova najveća ambicija.

Kako je to uspio i kako njegova politika utječe na svijet pa i na same građane SAD-a je tema ovog foruma.

Moje osobno mišljenje o njemu se može svesti na sljedeći članak: http://trumpnews.center/donald-trump-narcissus-sociopath/

gokart

Mislim da je pogresno gledati na Trampa kao predsjednika SAD kao gresku. Ipak se mora priznati da je on imao uspjeha i prije kandidature za predsjednika. Koliko god se neko ne slagao sa izjavama, ponasanjem, politikom, covjek mora imati respekta za njegov uspjeh i sadasnju poziciju. Po meni, ispravno je pitati se sta su to prethodnici uradili da bi se doslo u situaciju da Tramp odluci da bude predsjednik i to postane. S druge strane, sta se uradilo prema narodu koji ga birao pa da odabere bas tu opciju. Koliko "pogresnih" poteza je dovelo do Trampa kao predsjednika.

Potpuno je uzaludno iz nase pozicije, mislim na bivsu Jugoslaviju, komentarisati Trampa. Mi imamo puno vise problema od toga.

x


mislilac


Mulder

Dijelim misljenje da je covjek retardiran 100%